Safemate darmabakti kanggo nggawa sampeyan luwih aman ing industri darurat mobil, kanthi bahan kualitas, standar keamanan sing luwih dhuwur, lan layanan pelanggan sing apik

  • Quality

    Kualitas

    Spesialisasi ing industri alat darurat mobil luwih saka 20 taun, kontrol kualitas sing ketat lan manajemen pabrik dadi kapercayan pelanggan. Pabrik wis disertifikasi ISO9001: 2015, ISO14001: 2015 lan BSCI.
  • Safety

    Keamanan

    Keamanan sampeyan minangka prioritas utama. Kabeh produk dites nalika produksi massal lan kanthi sertifikasi keamanan miturut syarat pasar sing beda, GS, UL, CE, ETL, ROHS, PAHS, REACH lan liya-liyane.
  • R&D

    R&D

    Tim desain lan pangembangan sing apik nyedhiyakake dhukungan sing sampurna babagan pangembangan produk lan desain paket anyar. Kita bisa nggawe desain OEM / ODM lan paket kanggo kabeh pelanggan.
  • Services

    Layanan

    Layanan khusus mbantu pelanggan sinau babagan industri lan industri kanthi rinci. Safemate ora mung pabrikan, nanging uga mitra sing bisa dipercaya.